zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Kaneelpakkingen >> Kornhorn
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio

WELLNESS TODAY

Langewoldlaan 54
9727DD, GRONINGEN
Telefoon: 050-5277800
meer info >>
7.7Km

HERBALIFE HERBA4ALL VOEDING EN VERZORGING

Taling 19
9843GH, GRIJPSKERK
Telefoon: 0594-213109
meer info >>
9.1Km

STUDIO TRENT SLENDER YOU

Hoofdstraat 18
9321CE, PEIZE
Telefoon: 050-5033815
meer info >>
9.1Km

IN-EVEN-WICHT

Kalverstraat 7
9717HW, GRONINGEN
Telefoon: 06-48843800
meer info >>
9.1Km

LIESBETH AFSLANKSTUDIO

Poelakkers 20
9321EZ, PEIZE
Telefoon: 050-5010604
meer info >>
9.3Km


Kaneelpakkingen informatie

Kaneelcrème zorgt, in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping), voor een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Het bestrijdt cellulite en heeft een positief effect op figuurcorrectie. Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie.

Bij de kaneelpakking wordt gebruik gemaakt van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier). De kaneelwrap kan op twee manieren worden toegepast. De bekendste methode is de traditionele manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer u 60 minuten ontspannen blijft liggen met de benen iets omhoog. Deze tijd is nodig om de aromatische stoffen in de kaneelcrème hun werk te laten doen.

U kunt de kaneelwrap tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de crème. Hiermee bereikt u binnen 15 minuten hetzelfde resultaat als met de volledige wikkelmethode. Combineert u de pakking met een infraroodbehandeling, dan is 30 minuten voldoende. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoeft u na afloop niet te douchen.