zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Over zorgaanbieders

Wat is Zorgaanbieders.nl

Zorgaanbieders.nl is hét informatiekanaal van Zorgaanbieders Nederland. Middels Zorgaanbieders.nl is een platform gecreëerd waar informatie over en uit de gezondheidszorg te vinden is. Gezondheidszorginformatie in de breedste zin van het woord (waaronder een makkelijk te raadplegen database van zorgaanbieders), samengebracht op een toegankelijke, overzichtelijke en duidelijke site: www.zorgaanbieders.nl.

Visie en missie

De visie achter Zorgaanbieders.nl is om informatie van en over zorgaanbieders te bundelen en beschikbaar te stellen voor het grote publiek. Uiteraard zo compleet en relevant mogelijk en aansluitend op de vraag vanuit de markt. De missie daarbij is om die informatie zo aan te bieden dat die voor iedereen toegankelijk, overzichtelijk en duidelijk is.

In-house ontwikkeling

Een platform als Zorgaanbieders.nl vergt een goede basis. Aan het ontwerp van de site is lange tijd gewerkt door een (eigen) team van ontwikkelaars en sitebouwers. Het onderhoud en de verdere ontwikkeling van het platform wordt in eigen beheer verzorgd waardoor er effectief kan worden ingespeeld op wensen en behoeften van alle betrokken partijen. De input van gebruikers van Zorgaanbieders.nl vormt daarbij de leidraad.

Groei

Zorgaanbieders Nederland is in 2010 opgericht en breidt steeds verder uit. Er wordt continu ingespeeld op technologische en politieke ontwikkelingen. Vanaf 2012 is gewerkt aan het platform Zorgaanbieders.nl en sinds de site online is blijft het verbeteringen en aanpassingen ondergaan. Dat het platform voldoet aan een behoefte blijkt o.a. uit de sterk groeiende bezoekersaantallen en het groeiend aantal zorgorganisaties en zorgverleners die hun medewerking verlenen aan Zorgaanbieders.nl.

Vestigingen

Zorgaanbieders.nl heeft 3 vestigingen in Nederland

Vestiging Noord Nederland
M.J. van Olmstraat 54
9672 AE Winschoten
Vestiging Midden Nederland
Markerkant 13 10
1314 AN Almere
Vestiging Zuid Nederland
Vissersdijk Beneden 68
3319GW Dordrecht