zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Cuijk >> Fysiotherapie Hofmans Van Benthum

FYSIOTHERAPIE HOFMANS VAN BENTHUM

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE HOFMANS VAN BENTHUM

Adres

Lavendel 254
5432DW CUIJK

Telefoon

0485-751441

Email

info@hofmansvanbenthum.nl

Website

Bij Fysiotherapie Hofmans van Benthum in Cuijk kunt u voor vrijwel alle klachten aan het houding- en bewegingsapparaat en voor sportblessures terecht. Bij Hofmans van Benthum werken breed opgeleide fysiotherapeuten, met ruime kennis van algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in manuele therapie en sportrevalidatie.

Als uw rug, nek of overige gewrichten klachten geven, dan is manuele therapie vaak de meest geschikte vorm van therapie. Heeft u een sportblessure opgelopen, of wordt u door een blessure belemmerd om te sporten? Dan is sportfysiotherapie of sportrevalidatie geschikt voor u.

Waarom Fysiotherapie Hofmans van Benthum in Cuijk? - Directe toegankelijkheid: geen verwijzing van uw huisarts nodig - Moderne praktijk met 3 behandelkamers en een goed uitgeruste trainingszaal - Afspraken 's avonds mogelijk - Sportrevalidatie zoals de voetballers van RKC Waalwijk kregen - nu voor u in Cuijk! - Contracten met alle zorgverzekeraars Bij Fysiotherapie Hofmans van Benthum in Cuijk kunt u voor vrijwel alle klachten aan het houding- en bewegingsapparaat en voor sportblessures terecht. Bij Hofmans van Benthum werken breed opgeleide fysiotherapeuten, met ruime kennis van algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in manuele therapie en sportrevalidatie.

Als uw rug, nek of overige gewrichten klachten geven, dan is manuele therapie vaak de meest geschikte vorm van therapie. Heeft u een sportblessure opgelopen, of wordt u door een blessure belemmerd om te sporten? Dan is sportfysiotherapie of

Kaart