zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Letselschade >> Arnhem >> Meulen Henny & Van Aalst Advocatenkantoor

MEULEN HENNY & VAN AALST ADVOCATENKANTOOR

Bedrijfsnaam

MEULEN HENNY & VAN AALST ADVOCATENKANTOOR

Adres

Huissensestraat 55
6833HM ARNHEM

Telefoon

026-3229147

Email

info@mha-advocaten.nl

Website

Van der Meulen Henny & Van Aalst Advocaten of kortweg MHA-Advocaten vestigde zich in 1978 als eerste advocatenkantoor in Arnhem-Zuid, waar het kantoor bekend werd onder de naam Advocatenkantoor Huissensestraat. In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor, waardoor het steeds beter mogelijk werd om gespecialiseerde rechtshulp te verlenen.



Gezien de complexe wetgeving op verschillende terreinen is specialisatie absoluut een vereiste om kwaliteit te kunnen leveren. Momenteel zijn zes advocaten op verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd, zodat kwaliteit gewaarborgd is.



De doelstelling van kantoor is het verlenen van rechtshulp aan iedereen ongeacht het inkomen. Veel mensen komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. De hoogte van een eventuele eigen bijdrage kunt u terugvinden op www.rvr.org, de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht het inkomen (of vermogen) te hoog zijn om in aanmerking te komen voor gefinancierde rechtsbijstand, dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief. Een eerste advies is gratis.



Kwaliteit van rechtshulp en een persoonlijke bejegening in een informele sfeer staat bij ons centraal. Van der Meulen Henny & Van Aalst Advocaten of kortweg MHA-Advocaten vestigde zich in 1978 als eerste advocatenkantoor in Arnhem-Zuid, waar het kantoor bekend werd onder de naam Advocatenkantoor Huissensestraat. In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor, waardoor het steeds beter mogelijk werd om gespecialiseerde rechtshulp te verlenen.



Gezien de complexe wetgeving op verschillende terreinen is specialisatie absoluut een vereiste om kwaliteit te kunnen leveren. Momenteel zijn zes advocaten op verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd, zodat

Kaart