zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Letselschade >> Nijmegen >> Centrum voor letselschade

CENTRUM VOOR LETSELSCHADE

Bedrijfsnaam

CENTRUM VOOR LETSELSCHADE

Adres

Bijleveldsingel 32
6524AD NIJMEGEN

Telefoon

024-7113579

Email

info@centrumvoorletselschade.nl

Website

Een letselschade is eigenlijk dubbele pech. Want u hebt schade en letsel. Er komen dan veel vragen op u af. En het overkomt u gelukkig niet dagelijks. Dus ervaring om dit probleem goed aan te pakken hebt u meestal niet. Wat u eigenlijk nodig hebt is een regisseur die de regie neemt in dit proces. Bij het Centrum voor Letselschade kunnen wij u niet beter maken. Dat doet de arts. Maar wij kunnen u wel de zorgen uit handen nemen. Luc Rohof legt graag wat het Centrum voor Letselschade voor u kan betekenen.

Als jurist en advocaat zorg ik allereerst dat alle feiten verzameld worden. Ik stel de wederpartij aansprakelijk en vraag om erkenning van die aansprakelijkheid. Dat is stap 1. Als dat geregeld is ga ik met u de schade inventariseren en zorgen dat u die vergoed krijgt. Dat is stap 2. Zeker bij het vaststellen van de schade zijn veel partijen betrokken: artsen, die moeten vaststellen wat uw klachten zijn, de arbeidsdeskundige, die moet beoordelen wat u nog wel of niet meer kunt, de rekenkundige, die soms voor ingewikkeld rekenwerk wordt ingeschakeld. Die zelfde deskundigen heeft de verzekering die de schade moet betalen ook in dienst. Het is daarom van groot belang dat u ook een professionel inschakelt die niet alleen de regie van dit proces voor zijn rekening neemt, maar ook een kei is in zijn vak en zijn werk met hart en ziel doet. Uit fascinatie, gedrevenheid en vooral betrokkenheid met het slachtoffer. Want ú als slachtoffer en wat u wilt bereiken staat bij ons voorop. Onze kosten worden bijna altijd door de verzekering van de tegenpartij vergoed. Als u wilt weten wat Centrum voor Letselschade voor u kan doen, bel dan gerust of kom langs.



Zon gesprek is overigens gratis. Een letselschade is eigenlijk dubbele pech. Want u hebt schade en letsel. Er komen dan veel vragen op u af. En het overkomt u gelukkig niet dagelijks. Dus ervaring om dit probleem goed aan te pakken hebt u meestal niet. Wat u eigenlijk nodig hebt is een regisseur die de regie neemt in dit proces. Bij het Centrum voor Letselschade kunnen wij u niet beter maken. Dat doet de arts. Maar wij kunnen u wel de zorgen uit handen nemen. Luc Rohof legt graag wat het Centrum voor Letselschade voor u kan betekenen.

Als jurist en advocaat zorg ik allereerst dat alle feiten verzameld worden. Ik stel de

Kaart