zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Haptotherapie >> Zwolle >> Haptotherapie Huisman

HAPTOTHERAPIE HUISMAN

Bedrijfsnaam

HAPTOTHERAPIE HUISMAN

Adres

Hanekamp 9
8023TD ZWOLLE

Telefoon

06-30675471

Website

Geregistreerd als erkend voor: HAPTONOMIE HAPTOTHERAPIE HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPS BEGELEIDING KINDERHAPTOTHERAPIE RELATIETHERAPIE Haptotherapie is een begeleiding voor mensen van jong tot oud die vragen of problemen hebben in hun gevoelsmatige en emotionele ontwikkeling.

Haptotherapie is een lichaamsgerichte therapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de aanraking. Dit kan alleen, als de client zich voldoende veilig voelt. De therapie bestaat uit gesprekken, oefeningen en aanbieden van nabijheid en aanraking. De directe aanraking wordt ook gebruikt om bepaalde problemen en blokkades voelbaar te maken, zodat deze opgelost kunnen worden. Hierbij gaat het steeds om de beleving. Binnen de therapie word je gestimuleerd contact te maken met je eigen gevoel, waardoor je vitaliteit weer naar voren kan komen.

In de haptotherapie wordt de mens in totaliteit benaderd. Er wordt niet alleen gekeken naar het probleem of de klacht, maar: Wie ben je en hoe sta je in je leven.” Geregistreerd als erkend voor: HAPTONOMIE HAPTOTHERAPIE HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPS BEGELEIDING KINDERHAPTOTHERAPIE RELATIETHERAPIE Haptotherapie is een begeleiding voor mensen van jong tot oud die vragen of problemen hebben in hun gevoelsmatige en emotionele ontwikkeling.

Haptotherapie is een lichaamsgerichte therapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de aanraking. Dit kan alleen, als de client zich voldoende veilig voelt. De therapie bestaat uit gesprekken, oefeningen en aanbieden van nabijheid en aanraking. De directe aanraking wordt ook gebruikt om bepaalde problemen en blokkades

Kaart