zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zeewolde >> Altius Fysiotherapeutisch Test- & Trainingscentrum

ALTIUS FYSIOTHERAPEUTISCH TEST- & TRAININGSCENTRUM

Bedrijfsnaam

ALTIUS FYSIOTHERAPEUTISCH TEST- & TRAININGSCENTRUM

Adres

Mast 28
3891KG ZEEWOLDE

Telefoon

036-8489226

Email

info@altiuszeewolde.nl

Website

Wij zijn het beweegcentrum van Zeewolde. Gespecialiseerd in fysiotherapie, leefstijl, sportfysiotherapie, beweegprogramma's en testen, waaronder inspanningstesten. Ons multidisciplinaire team met meerdere Fysiotherapeuten, een Diëtist, een Sportnutritionist, een Sportmasseur en een Psycholoog / Runningtherapeut staan geheel tot uw beschikking.

"Fysiotherapie is topsport en dankzij onze topsportervaring, kunnen wij u en uw fysieke klachten met de meest recente inzichten en technieken de optimale revalidatie bieden", aldus drs. Ingrid van der Vlist eigenaar van Altius.

Voor (sport) fysiotherapie, orthopedische revalidatie en diverse beweegprogramma’s (bijv. diabetes of oncologische cliënten), maken wij gebruik van een modern ingerichte trainingszaal (+/- 100m2). Deze is voorzien van diverse kracht- & cardioapparatuur. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde meetapparatuur en wetenschappelijke kennis om uw rust- en inspanningsvermogen te testen.

Wij hebben directe contacten met de artsen en specialisten in de omliggende ziekenhuizen, zoals het St. Jansdal, Meander, IJsselmeer en Flevoziekenhuis. Daarnaast hebben we nauwe banden met het SMA Midden Nederland en SMA Almere.

Kaart
Inspanningstest (maximaal) bij Altius in Zeewolde
https://img.youtube.com/vi/tTIcLPSntGc/0.jpg