zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Craniosacraal Therapie >> Maassluis >> breath of life

BREATH OF LIFE

Bedrijfsnaam

BREATH OF LIFE

Adres

Roemer Visscherstraat 18
3141VR MAASSLUIS

Telefoon

06-30539010

Website

Breath of Life, de biodynamische cranio-sacraaltherapie praktijk van Terry Pratt, is gericht op bewustwording, ontspanning, en welzijn.

De naam 'Breath of Life' is ontleend aan William Garner Sutherland, osteopaat en grondlegger van de cranio-sacraaltherapie. Sutherland kwam onder andere tot het inzicht dat het lichaam een getijdencyclus kent, waarbij het vocht van het hersen-ruggenmerg alle lichaamscellen van levenskracht voorziet. Die levenskracht noemde hij 'breath of life', levensadem. Biodynamische cranio-sacraaltherapie bevordert innerlijke rust, meditatie en algemene gezondheid en geeft een gevoel van welzijn. Breath of Life, de biodynamische cranio-sacraaltherapie praktijk van Terry Pratt, is gericht op bewustwording, ontspanning, en welzijn.

De naam 'Breath of Life' is ontleend aan William Garner Sutherland, osteopaat en grondlegger van de cranio-sacraaltherapie. Sutherland kwam onder andere tot het inzicht dat het lichaam een getijdencyclus kent, waarbij het vocht van het hersen-ruggenmerg alle lichaamscellen van levenskracht voorziet. Die levenskracht noemde hij 'breath of life', levensadem. Biodynamische cranio-sacraaltherapie bevordert innerlijke rust, meditatie en algemene gezondheid en

Kaart