zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Geldrop >> Fysiotherapie Harks

FYSIOTHERAPIE HARKS

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE HARKS

Adres

De Bleekvelden 26
5666RZ GELDROP

Telefoon

040-2858823

Email

info@fysioharks.nl

Website

Bij Fysiotherapie Harks staat het bewegend functioneren van de mens centraal. Gezond zijn, gezond leven en gezond werken is gebaseerd op een evenwicht tussen fysieke, mentale en sociale aspecten. Continue bewegen is daarbij een voorwaarde. Bewegen, zowel fysiek als mentaal, thuis en op het werk, alleen of met elkaar, leidt tot een gezond resultaat. Fysiotherapie Harks biedt de volgende producten aan:

Fysiotherapie voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die u belemmeren tijdens uw algemene dagelijkse bezigheden, maar ook voor chronische klachten zoals COPD en Reuma.

Arbeidsfysiotherapie voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die ervoor zorgen dat u uw werk niet meer naar behoren kan uitvoeren.

Sportfysiotherapie voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die u belemmeren in het beoefenen van uw sport.

Manuele therapie voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op Haptonomsiche basis De aanraking, als meest directe vorm van contact, speelt een belangrijke rol in de therapie. De fysiotherapie o.b.v. haptonomie helpt de client aldus te luisteren naar het eigen lichaam en naar de eigen gevoelens.

Runningtherapie Hardlopen wordt ingezet als therapie. De prestatie staat niet voorop, maar het goede gevoel dat je bij hardlopen krijgt Bij Fysiotherapie Harks staat het bewegend functioneren van de mens centraal. Gezond zijn, gezond leven en gezond werken is gebaseerd op een evenwicht tussen fysieke, mentale en sociale aspecten. Continue bewegen is daarbij een voorwaarde. Bewegen, zowel fysiek als mentaal, thuis en op het werk, alleen of met elkaar, leidt tot een gezond resultaat. Fysiotherapie Harks biedt de volgende producten aan:

Fysiotherapie voor alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die u belemmeren tijdens uw algemene dagelijkse bezigheden, maar ook voor chronische klachten zoals COPD en Reuma.

Kaart