zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Den Haag >> Kinderfysiotherapie Spring Centrum voor

KINDERFYSIOTHERAPIE SPRING CENTRUM VOOR

Bedrijfsnaam

KINDERFYSIOTHERAPIE SPRING CENTRUM VOOR

Adres

Alberdingk Thijmstraat 85
2524HC DEN HAAG

Telefoon

070-3945575

Website

De kinderfysiotherapeuten van Spring werken met een behandelplan dat met de ouders/verzorgers wordt besproken. Als het nodig is, neemt de kinderfysiotherapeut contact op met andere disciplines zoals de arts, leerkracht, logopedist, ergotherapeut of orthopedagoog. De kinderfysiotherapeut heeft brede ervaring in het werken met kinderen.

In de speciaal voor kinderen ingerichte, grote praktijkruimtes is allerlei materiaal aanwezig om uw kind te helpen bewegen, te stimuleren en motiveren. Onze praktijken zijn volledig gericht op het behandelen van kinderen. Wij werken intensief samen met kinderartsen, consultatiebureau, revalidatiecentra en huisartsen. De kinderfysiotherapeuten van Spring werken met een behandelplan dat met de ouders/verzorgers wordt besproken. Als het nodig is, neemt de kinderfysiotherapeut contact op met andere disciplines zoals de arts, leerkracht, logopedist, ergotherapeut of orthopedagoog. De kinderfysiotherapeut heeft brede ervaring in het werken met kinderen.

In de speciaal voor kinderen ingerichte, grote praktijkruimtes is allerlei materiaal aanwezig om uw kind te helpen bewegen, te stimuleren en motiveren. Onze praktijken zijn volledig gericht op het behandelen van kinderen. Wij werken intensief samen met

Kaart