zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Rotterdam >> Actief Fysiotherapie

ACTIEF FYSIOTHERAPIE

Bedrijfsnaam

ACTIEF FYSIOTHERAPIE

Adres

Kastanjeplein 4/C
3053CD ROTTERDAM

Telefoon

010-4187644

Email

info@actieffysiotherapie.nl

Website

Actief Fysiotherapie is een praktijk voor fysiotherapie met 5 locaties in de deelgemeente Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Met een team van 15 medewerkers bieden wij een breed scala aan therapieen en activiteiten. Fysiotherapie is er voor iedereen, van jong tot oud. Ieder met zijn eigen karakter en bijzonderheden. Actief Fysiotherapie biedt daarom maatwerk met speciaal opgeleide medewerkers.

Leven is bewegen. 'Actief zijn' is de kern van herstel. De fysiotherapeut is de specialist die u helpt dit mogelijk te maken.

Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Actief Fysiotherapie is een praktijk voor fysiotherapie met 5 locaties in de deelgemeente Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Met een team van 15 medewerkers bieden wij een breed scala aan therapieen en activiteiten. Fysiotherapie is er voor iedereen, van jong tot oud. Ieder met zijn eigen karakter en bijzonderheden. Actief Fysiotherapie biedt daarom maatwerk met speciaal opgeleide medewerkers.

Leven is bewegen. 'Actief zijn' is de kern van herstel. De fysiotherapeut is de specialist die u helpt dit mogelijk te maken.

Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de

Kaart