zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Hilversum >> Fysiotherapie Het Oude Badhuis

FYSIOTHERAPIE HET OUDE BADHUIS

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE HET OUDE BADHUIS

Adres

Meidoornstraat 2
1214JR HILVERSUM

Telefoon

035-6216722

Website

De praktijk voor fysiotherapie is sinds 1977 gevestigd in het voormalig badhuis in Hilversum dat gebouwd is door de beroemde architect Dudok. In het gebouw zit ook een huisartsenpraktijk, een praktijk oefentherapie mensendieck, en een dependance van een podotherapiepraktijk. Onze praktijk beschikt naast ruime behandelkamers ook over oefenruimtes met fitnessapparatuur. Alle fysiotherapeuten zijn opgenomen in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, orthopedische manuele therapie, sportfysiotherapie, therapie voor kaakgewrichtsproblematiek, therapie voor de bekkenbodem en voor bekkeninstabiliteitsklachten, therapie voor hyperventilatie en voor pre- en postnatale varices problemen. Zonodig, en indien mogelijk, behandelen wij u ook aan huis. Peter van Mierlo, Frits Keur, Wies Philips-Harbers, Mariska Droop, Hanno van Oosteroom, Tarlan Albada. De praktijk voor fysiotherapie is sinds 1977 gevestigd in het voormalig badhuis in Hilversum dat gebouwd is door de beroemde architect Dudok. In het gebouw zit ook een huisartsenpraktijk, een praktijk oefentherapie mensendieck, en een dependance van een podotherapiepraktijk. Onze praktijk beschikt naast ruime behandelkamers ook over oefenruimtes met fitnessapparatuur. Alle fysiotherapeuten zijn opgenomen in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, orthopedische manuele therapie, sportfysiotherapie, therapie voor kaakgewrichtsproblematiek

Kaart