zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Hoorn (nh) >> Octant Mondzorg

OCTANT MONDZORG

Bedrijfsnaam

OCTANT MONDZORG

Adres

Nieuwe Steen 8
1625HV HOORN (NH)

Telefoon

0229-278417

Email

receptie@octantmondzorg.nl

Website

Octant Mondzorg staat voor het bieden van een zeer brede, goede professionele tandheelkundige zorg. Zo is er o.a. speciale apparatuur beschikbaar, waarneming bij afwezigheid en een 5 werkdagen continu bezette balie. Het gebruik maken van elkaars specifieke vaardigheden verhoogt de kwaliteit van de geleverde zorg.

In ons centrum werken gemotiveerde tandartsen, een orthodontist, mondhygienistes, preventie-assistentes en assistentes. Het personeelsbeleid is gericht op ieders permanente ontwikkeling. Dat maakt de werksfeer uitstekend en komt ook de zorgverlening ten goede. Octant Mondzorg ontvangt u graag om u optimaal tandheelkundige zorg te verlenen. Octant Mondzorg is telefonisch bereikbaar, van 8.00 uur tot 17.00 uur, onder nummer 0229 - 278 417. Bij grote telefonische drukte verzoeken wij u toch de telefoon aan te houden, omdat uiterlijk na 90 seconden de telefoon zeker wordt beantwoord. U kunt ons ook een email sturen. Gebruik daarvoor deze link.

Tijdens praktijkuren wordt u te woord gestaan door onze medewerkers van de receptie. Buiten de praktijkuren kunt u de dienstdoende tandarts in Hoorn bereiken via telefoonnummer 075 - 63 19 340. Indien u van deze waarneemdienst gebruik maakt, dient u er rekening mee te houden dat u contant moet afrekenen. Octant Mondzorg staat voor het bieden van een zeer brede, goede professionele tandheelkundige zorg. Zo is er o.a. speciale apparatuur beschikbaar, waarneming bij afwezigheid en een 5 werkdagen continu bezette balie. Het gebruik maken van elkaars specifieke vaardigheden verhoogt de kwaliteit van de geleverde zorg.

In ons centrum werken gemotiveerde tandartsen, een orthodontist, mondhygienistes, preventie-assistentes en assistentes. Het personeelsbeleid is gericht op ieders permanente ontwikkeling. Dat maakt de werksfeer uitstekend en komt ook de zorgverlening ten goede. Octant Mondzorg

Kaart