zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Den Haag >> Jehee Steenhouwerij en Natuursteenhandel Chr Th

JEHEE STEENHOUWERIJ EN NATUURSTEENHANDEL CHR TH

Bedrijfsnaam

JEHEE STEENHOUWERIJ EN NATUURSTEENHANDEL CHR TH

Adres

Sumatrastraat 30
2585CS DEN HAAG

Telefoon

070-3504480

Email

info@jehee.nl

Website

Chr.Th. Jehee Steenhouwerij en Natuursteenhandel is een echt Haags familiebedrijf. Onze overgrootvader begon het bedrijf zon kleine 100 jaar geleden.

Achter de stijlvolle showroom in de Sumatrastraat bevindt zich de werkplaats waar de natuursteenbewerkers het maatwerk in orde maken. Op het binnenterrein staan de fraaie ruwe platen marmer, graniet en leisteen te wachten op de eindverwerking. De opdrachten worden in eigen huis uitgevoerd of als half of heel fabrikaat vanuit het buitenland aangevoerd. Of het nu vensterplaten, tafelbladen, dorpels en neuten, aanrechtbladen, haardbekledingen, vloer- en wandtegels, puibekledingen, piedestallen, grafmonumenten of door u zelf bedachte toepassingen zijn, zolang het technisch mogelijk is, kunnen wij het leveren. Een trend is momenteel dat er meer en meer interieurtoepassingen worden gemaakt. Eveneens maken wij sokkeltjes onder beelden, waarbij ons uitgangspunt is: de beelden moeten in het oog springen, het sokkeltje is bijzaak. Chr.Th. Jehee Steenhouwerij en Natuursteenhandel is een echt Haags familiebedrijf. Onze overgrootvader begon het bedrijf zon kleine 100 jaar geleden.

Achter de stijlvolle showroom in de Sumatrastraat bevindt zich de werkplaats waar de natuursteenbewerkers het maatwerk in orde maken. Op het binnenterrein staan de fraaie ruwe platen marmer, graniet en leisteen te wachten op de eindverwerking. De opdrachten worden in eigen huis uitgevoerd of als half of heel fabrikaat vanuit het buitenland aangevoerd. Of het nu vensterplaten, tafelbladen, dorpels en neuten, aanrechtbladen, haardbekledingen

Kaart