zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Eindhoven >> Bruning Fysiotherapie

BRUNING FYSIOTHERAPIE

Bedrijfsnaam

BRUNING FYSIOTHERAPIE

Adres

Ouverture 101
5629PT EINDHOVEN

Telefoon

040-2483920

Website

Bruning Fysiotherapie is een jonge dynamische en professionele fysiotherapie praktijk gelegen in winkelcentrum Ouverture, Woensel Noord.

Fysiotherapie Bruning is gestart in 1993 in de wijk Blixembosch. De wijk was toen nog in een beginstadium en ook de verschillende medische voorzieningen moesten zich behelpen in noodunits, die aan de Reiskameraad lagen. Na veel vertragingen zijn deze in 2002 verhuisd naar de huidige locatie aan de Ouverture. Daar werken we nu in een moderne praktijk, met 2 behandelkamers en een goed uitgeruste oefenzaal, waar het mogelijk is om alle denkbare revalidatiebehandelingen optimaal uit te voeren. Bruning Fysiotherapie is een jonge dynamische en professionele fysiotherapie praktijk gelegen in winkelcentrum Ouverture, Woensel Noord.

Fysiotherapie Bruning is gestart in 1993 in de wijk Blixembosch. De wijk was toen nog in een beginstadium en ook de verschillende medische voorzieningen moesten zich behelpen in noodunits, die aan de Reiskameraad lagen. Na veel vertragingen zijn deze in 2002 verhuisd naar de huidige locatie aan de Ouverture. Daar werken we nu in een moderne praktijk, met 2 behandelkamers en een goed uitgeruste oefenzaal, waar het mogelijk is om alle denkbare

Kaart