zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zwangerschapsbegeleiding >> Enschede >> Fysiotherapie Emmastraat BAG Enschede

FYSIOTHERAPIE EMMASTRAAT BAG ENSCHEDE

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE EMMASTRAAT BAG ENSCHEDE

Adres

Emmastraat 248
7513BJ ENSCHEDE

Telefoon

053-4300722

Website

Onze praktijk bestaat uit een team van zes ervaren en gemotiveerde fysiotherapeuten. Binnen onze praktijk, die voorzien is van alle faciliteiten om verantwoord met uw gezondheid bezig te zijn, is een verscheidenheid aan specialisaties aanwezig.

Naast de bekende therapieen zijn wij u ook van dienst met onder andere leefstijlverbetering en beweegprogramma's. Het samenwerken met andere disciplines is erg belangrijk, zo werken wij samen met huisartsen, specialisten, psychologen en dietisten. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt regelmatig getoetst, waardoor wij u gegarandeerd verantwoorde en optimale zorg leveren. Onze praktijk is HKZ/ ISO 9001 gecertificeerd. Onze praktijk bestaat uit een team van zes ervaren en gemotiveerde fysiotherapeuten. Binnen onze praktijk, die voorzien is van alle faciliteiten om verantwoord met uw gezondheid bezig te zijn, is een verscheidenheid aan specialisaties aanwezig.

Naast de bekende therapieen zijn wij u ook van dienst met onder andere leefstijlverbetering en beweegprogramma's. Het samenwerken met andere disciplines is erg belangrijk, zo werken wij samen met huisartsen, specialisten, psychologen en dietisten. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt regelmatig getoetst, waardoor wij u gegarandeerd verantwoorde

Kaart