zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Kraamzorg >> Den Bosch >> IVT Kraamzorg

IVT KRAAMZORG

Bedrijfsnaam

IVT KRAAMZORG

Adres

Hedikhuizerweg 7/A
5222BC DEN BOSCH

Telefoon

073-6312342

Website

IVT kraamzorg is een professionele kraamzorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat. Wij werken daarom met vakbekwame kraamverzorgenden, die bovendien alert zijn op een persoonlijke benadering.

Naast de kraamzorg tijdens uw kraambed, bieden wij ook andere vormen van kraamzorg aan zoals partusassistentie of couveuse nazorg. Wij werken met een zorggarantie, waardoor u gegarandeerd bent van de aan u toegekende kraamzorg. IVT kraamzorg staat u graag met raad en daad bij. Zowel tijdens als na de zwangerschap bieden wij diverse cursussen aan voor u en uw baby. Tevens hebben wij een servicepunt ingericht waar u terecht kunt voor allerlei nuttige en leuke artikelen. Speciale aandacht gaat uit naar borstvoeding, een onderscheidend kenmerk van IVT kraamzorg. Dit uit zich onder andere in het WHO/UNICEF-certificaat Zorg voor Borstvoeding, eigen lactatiekundigen en het aanbod van een informatiecursus.

Nieuwsgierig? Ook het maken van een pretecho is mogelijk! IVT kraamzorg is een professionele kraamzorgorganisatie waar de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat. Wij werken daarom met vakbekwame kraamverzorgenden, die bovendien alert zijn op een persoonlijke benadering.

Naast de kraamzorg tijdens uw kraambed, bieden wij ook andere vormen van kraamzorg aan zoals partusassistentie of couveuse nazorg. Wij werken met een zorggarantie, waardoor u gegarandeerd bent van de aan u toegekende kraamzorg. IVT kraamzorg staat u graag met raad en daad bij. Zowel tijdens als na de zwangerschap bieden wij diverse cursussen aan voor u en uw baby. Tevens

Kaart