zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Kraamzorg >> Den Haag >> BabyCare Kraamzorg

BABYCARE KRAAMZORG

Bedrijfsnaam

BABYCARE KRAAMZORG

Adres

Zoutmanstraat 106
2518GT DEN HAAG

Telefoon

070-3466881

Website

PROGERIA IS EEN LANDELIJKE ORGANISATIE VOOR PARTICULIERE VERPLEGING EN ZORG AAN HUIS. BabyCare Kraamzorg bemiddelt al sinds 1982 in kraamzorg aan huis.

InterMediCare voert als erkende thuiszorginstelling AWBZ-geendiceerde verpleging en verzorging uit met een eigen team van verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Sinds 1981 organiseert Pro Geria Thuiszorg verpleging en verzorging aan huis en is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere regionaal werkende vestigingen. Pro Geria is ontstaan vanuit een sterke behoefte aan een meer clientgerichte thuiszorg, waardoor mensen langer thuis kunnen wonen. PROGERIA IS EEN LANDELIJKE ORGANISATIE VOOR PARTICULIERE VERPLEGING EN ZORG AAN HUIS. BabyCare Kraamzorg bemiddelt al sinds 1982 in kraamzorg aan huis.

InterMediCare voert als erkende thuiszorginstelling AWBZ-geendiceerde verpleging en verzorging uit met een eigen team van verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Sinds 1981 organiseert Pro Geria Thuiszorg verpleging en verzorging aan huis en is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere regionaal werkende vestigingen. Pro Geria is ontstaan vanuit een sterke behoefte aan een meer clientgerichte thuiszorg, waardoor mensen langer thuis

Kaart