zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Apotheek >> Hoogezand >> Hooge Zand Apotheek Medisch Centrum 't

HOOGE ZAND APOTHEEK MEDISCH CENTRUM 'T

Bedrijfsnaam

HOOGE ZAND APOTHEEK MEDISCH CENTRUM 'T

Adres

Meint Veningastraat 113
9601KE HOOGEZAND

Telefoon

0598-393833

Email

 

Website

Het apotheekteam van Apotheek ’t Hooge Zand bestaat uit 10 medewerkers, waarvan 3 apothekers. De apothekers zijn A.M.B de Vries-Bots, T.I.C Brink-van der Wal en S.B.W. Alberts. Samen met 7 apothekersassistenten, waaronder 1 diëtiste, 1 Turks sprekende assistente en 1 fysiotherapeute vormen ze al jaren een hecht team.

Apotheek 't Hooge Zand zit samen met 3 huisartsenpraktijken en fysiotherapie in het Medisch Centrum 't Hooge Zand. Hierdoor is er sprake van een zeer nauwe samenwerking tussen de huisartsen, andere disciplines en apothekers. Dit komt uw zorg ten goede!

Het apotheekteam staat voor zorg. Voor al uw vragen over medicijngebruik kunt u bij het apotheekteam terecht. Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. Er is altijd een apotheker beschikbaar tijdens de openingstijden van de apotheek. In feite hebben de apothekers elke werkdag de hele dag inloopspreekuur! Bij een medicijnconsult bespreekt de apotheker samen met u, en daar waar nodig met de huisarts, uw medicijnen en het gebruik daarvan.

Kaart