zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Cesar Oefentherapie >> Alphen aan den Rijn >> Leeuwenburg en Verboom Cesar Oefentherapie

LEEUWENBURG EN VERBOOM CESAR OEFENTHERAPIE

Bedrijfsnaam

LEEUWENBURG EN VERBOOM CESAR OEFENTHERAPIE

Adres

Europalaan 61
2408BJ ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoon

0172-474169

Website

De Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op de behandeling van klachten en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houding of bewegingspatroon en al dan niet veroorzaakt worden door een bepaalde afwijking of ziekte.

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkeld zo zijn eigen houding en bewegingsgewoonten. Maar... niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam. De Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op de behandeling van klachten en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houding of bewegingspatroon en al dan niet veroorzaakt worden door een bepaalde afwijking of ziekte.

Mensen lopen, gaan zitten, staan op. Mensen bukken, tillen, springen. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkeld zo zijn eigen houding en bewegingsgewoonten. Maar... niet al die gewoonten

Kaart