zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Enschede >> 0800 fysiotherapie

0800 FYSIOTHERAPIE

Bedrijfsnaam

0800 FYSIOTHERAPIE

Adres


7524CH ENSCHEDE

Telefoon

0800-3974684

Website

0800 fysiotherapie is een landelijk netwerk van fysiotherapeuten. De bij ons aangesloten fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de functionaliteit van spieren en gewrichten. Kampt u met gewrichtspijn, nek- of hoofdpijn, rugklachten, gespannenheid of vermoeidheid dan kan een fysiotherapeut u helpen van deze klachten af te komen. Door lichamelijke oefeningen met u te doen,die uw gewrichten en spieren beweeglijker maken,kan een fysiotherapeut ervoor zorgen dat uw pijn minder wordt of verdwijnt.

Het proces dat u doorloopt bij een fysiotherapeut start met een orienterend gesprek. Hierin wordt vastgesteld welke vorm van fysiotherapie van toepassing is en bij welke fysiotherapeut u moet zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten fysiotherapeuten: een manueel therapeut, een sportfysiotherapeut en een bekkenfysiotherapeut.

Zoekt u een fysiotherapeut bij u in de buurt, kijk dan op www.0800fysiotherapie.nl. Voor direct telefonisch contact kunt u gratis bellen naar 0800-3974684. 0800 fysiotherapie is een landelijk netwerk van fysiotherapeuten. De bij ons aangesloten fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de functionaliteit van spieren en gewrichten. Kampt u met gewrichtspijn, nek- of hoofdpijn, rugklachten, gespannenheid of vermoeidheid dan kan een fysiotherapeut u helpen van deze klachten af te komen. Door lichamelijke oefeningen met u te doen,die uw gewrichten en spieren beweeglijker maken,kan een fysiotherapeut ervoor zorgen dat uw pijn minder wordt of verdwijnt.

Het proces dat u doorloopt bij een fysiotherapeut start met een orienterend gesprek. Hierin wordt

Kaart