zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Almere >> Kiekendief, Zorgcentrum De

KIEKENDIEF, ZORGCENTRUM DE

Bedrijfsnaam

KIEKENDIEF, ZORGCENTRUM DE

Adres

Kolkplein 1
1315GW ALMERE

Telefoon

036-5454740

Website

Het is goed voor te stellen dat het een ingewikkelde stap is om u te orienteren op een verblijf in een verpleeg- of verzorgingshuis. Het betekent vaak dat u steeds meer te maken heeft met ongemakken en ziekte. U krijgt ook te maken met het verlaten van uw huis en met het afscheid nemen van uw vertrouwde leefomgeving. Dat zijn ingrijpende stappen!



Bij De Kiekendief begrijpen wij deze gedachten heel goed. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen leven kunt blijven leven. In uw eigen woning die u met uw eigen spullen kunt inrichten. Met uw eigen huisdier als u dat wilt. Met prettige medebewoners en vriendelijk, deskundig personeel. En alle hulp die u nodig heeft, altijd in de buurt. Het is goed voor te stellen dat het een ingewikkelde stap is om u te orienteren op een verblijf in een verpleeg- of verzorgingshuis. Het betekent vaak dat u steeds meer te maken heeft met ongemakken en ziekte. U krijgt ook te maken met het verlaten van uw huis en met het afscheid nemen van uw vertrouwde leefomgeving. Dat zijn ingrijpende stappen!



Bij De Kiekendief begrijpen wij deze gedachten heel goed. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen leven kunt blijven leven. In uw eigen woning die u met uw eigen spullen kunt inrichten. Met uw eigen huisdier als u dat wilt. Met prettige

Kaart