zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Ergotherapie >> Rheden >> Ergotherapie Rheden De Steeg Giesbeek

ERGOTHERAPIE RHEDEN DE STEEG GIESBEEK

Bedrijfsnaam

ERGOTHERAPIE RHEDEN DE STEEG GIESBEEK

Adres

Arnhemseweg 89
6991DL RHEDEN

Telefoon

026-4951910

Website

Indien u een afspraak wilt maken voor (een specialisatie van) fysiotherapie of ergotherapie, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van onderstaande gegevens: Postadres: Arnhemseweg 89, 6991 DL Rheden Algemeen telefoonnummer: 026 - 495 19 10 E-mail Fysiotherapie: info@fysiorheden.nl E-mail Ergotherapie: info@ergotherapierheden.nl U krijgt dan een van onze assistentes aan de lijn, Margreet Dellemann of Petra Doeleman.

Indien u ons niet persoonlijk kunt bereiken, zijn wij op dat moment ook niet in de mogelijkheid u telefonisch te woord te staan. Spreek uw bericht in op de voicemail, met uw telefoonnummer, zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.

Voor een afspraak met de logopedie (026 - 364 88 43) en dietiste (06 - 445 11 455) kunt u contact opnemen met hun eigen telefoonnummer/adresgegevens. Meer informatie kunt u vinden elders op de website (www.fysiotherapeutischcentrumrheden.nl). Indien u een afspraak wilt maken voor (een specialisatie van) fysiotherapie of ergotherapie, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van onderstaande gegevens: Postadres: Arnhemseweg 89, 6991 DL Rheden Algemeen telefoonnummer: 026 - 495 19 10 E-mail Fysiotherapie: info@fysiorheden.nl E-mail Ergotherapie: info@ergotherapierheden.nl U krijgt dan een van onze assistentes aan de lijn, Margreet Dellemann of Petra Doeleman.

Indien u ons niet persoonlijk kunt bereiken, zijn wij op dat moment ook niet in de mogelijkheid u telefonisch te woord te staan. Spreek uw bericht in op de voicemail

Kaart