zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huidtherapie >> Den Haag >> Peels Huidtherapeut L G A

PEELS HUIDTHERAPEUT L G A

Bedrijfsnaam

PEELS HUIDTHERAPEUT L G A

Adres

Leyweg 275
2545CH DEN HAAG

Telefoon

070-2104912

Website

Op onze website vindt u informatie over huidproblemen en huidtherapeutische behandelmogelijkheden van de zieke en/of beschadigde huid. Patienten met huidproblemen gaan vaak eerst naar de huisarts of naar de dermatoloog. Zij zullen in veel gevallen de huid met medicatie behandelen. Voor aanvullende behandeling kunnen medici de patienten doorverwijzen naar de huidtherapeut.

In onze praktijk in Den Haag en Delft zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en aangedane huid. Zo kunt u worden doorverwezen voor acnetherapie, camouflagetherapie, definitieve ontharing, plasmalite ontharing, elektrische epilatie, electrocoagulatie, littekentherapie, microdermabrasie en oedeemtherapie. Verder vindt u over het beroep huidtherapie en over onze praktijk. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Op onze website vindt u informatie over huidproblemen en huidtherapeutische behandelmogelijkheden van de zieke en/of beschadigde huid. Patienten met huidproblemen gaan vaak eerst naar de huisarts of naar de dermatoloog. Zij zullen in veel gevallen de huid met medicatie behandelen. Voor aanvullende behandeling kunnen medici de patienten doorverwijzen naar de huidtherapeut.

In onze praktijk in Den Haag en Delft zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en aangedane huid. Zo kunt u worden doorverwezen voor acnetherapie, camouflagetherapie, definitieve ontharing, plasmalite

Kaart