zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Echtscheidingsmediation >> Naaldwijk >> Enden vd & Ruijven van

ENDEN VD & RUIJVEN VAN

Bedrijfsnaam

ENDEN VD & RUIJVEN VAN

Adres

Tiendweg 22
2671SB NAALDWIJK

Telefoon

0174-623052

Email

info@eradvocaten.nl

Website

Samen maken wij het verschil Van den Enden Van Ruijven Advocaten is een regionaal georienteerd kantoor in het centrum van het Westland. Jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme maken samen het verschil. Wij hanteren korte lijnen en hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid. Bij ons heeft u direct contact met de advocaat-naamgevers van het kantoor. Van den Enden Van Ruijven Advocaten staat voor hoge kwaliteit tegen een redelijk tarief. Van den Enden Van Ruijven Advocaten houdt zich bezig met vele rechtsgebieden, maar maakt het verschil in zaken die betrekking hebben op:

Arbeidsrecht - Paul van den Enden*

Contracten - Paul van den Enden

Echtscheidingsbemiddeling - Toke van Ruijven** Echtscheiding - Toke van Ruijven

Alimentatie - Toke van Ruijven

Incasso - Paul van den Enden

Huurrecht woonruimte - Paul van den Enden

Huurrecht bedrijfsruimte - Paul van den Enden

Verzekeringskwesties - Paul van den Enden

Van den Enden Van Ruijven Advocaten maken niet alleen samen het verschil in kwaliteit, maar ook in prijs. Wij leveren een goed product voor een redelijk tarief. Ons kantoor maakt geen onderscheid tussen betalende clienten en clienten met een toevoeging. Wij vinden dat iedereen recht heeft op rechtbijstand. Ook daarin maken wij het verschil.

* Paul van den Enden is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA)

** Toke van Ruijven is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en scheidingsbemiddelaars (VFAS). Samen maken wij het verschil Van den Enden Van Ruijven Advocaten is een regionaal georienteerd kantoor in het centrum van het Westland. Jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme maken samen het verschil. Wij hanteren korte lijnen en hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid. Bij ons heeft u direct contact met de advocaat-naamgevers van het kantoor. Van den Enden Van Ruijven Advocaten staat voor hoge kwaliteit tegen een redelijk tarief. Van den Enden Van Ruijven Advocaten houdt zich bezig met vele rechtsgebieden, maar maakt het verschil in zaken die betrekking hebben op:

Kaart