zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Echtscheidingsmediation >> Rotterdam >> Advokatenkantoor Mr K Lammers-Roselaar

ADVOKATENKANTOOR MR K LAMMERS-ROSELAAR

Bedrijfsnaam

ADVOKATENKANTOOR MR K LAMMERS-ROSELAAR

Adres

Mathenesserlaan 277
3021HH ROTTERDAM

Telefoon

010-4253897

Email

mr.klammersroselaar@planet.nl

Website

Het advocatenkantoor van mevr. mr. K. Lammers-Roselaar is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Mr. Lammers-Roselaar houdt zich inmiddels 25 jaar bezig met zaken op het gebied van familierecht. Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in psychiatrisch patientenrecht en het bijstaan van slachtoffers.

Mr. Lammers-Roselaar werkt nauw samen met twee andere advocaten die in hetzelfde pand kantoor houden. In alle zaken is er sprake van een persoonlijke aanpak die aansluit bij de wensen van de client, al naar gelang diens specifieke situatie. Doordat het kantoor kleinschalig werkt bent u zeker van een persoonlijke benadering door een ervaren advocaat, terwijl bij eventuele afwezigheid van mr. K. Lammers-Roselaar u kunt rekenen op bijstand door een van de beide andere advocaten.

Van mr. K. Lammers-Roselaar kunt u een eerlijk advies verwachten waarbij alle aspecten van de zaak worden doorgenomen. Voorts worden de emotionele aspecten niet uit het oog verloren. Het advocatenkantoor van mevr. mr. K. Lammers-Roselaar is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Mr. Lammers-Roselaar houdt zich inmiddels 25 jaar bezig met zaken op het gebied van familierecht. Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in psychiatrisch patientenrecht en het bijstaan van slachtoffers.

Mr. Lammers-Roselaar werkt nauw samen met twee andere advocaten die in hetzelfde pand kantoor houden. In alle zaken is er sprake van een persoonlijke aanpak die aansluit bij de wensen van de client, al naar gelang diens specifieke situatie. Doordat het kantoor kleinschalig werkt bent u zeker

Kaart