zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Bergen (nh) >> MagentaZorg

MAGENTAZORG

Bedrijfsnaam

MAGENTAZORG

Adres

Beemsterlaan 6
1861LH BERGEN (NH)

Telefoon

072-5821100

Website

Als u zorg en/of ondersteuning nodig heeft, wilt u uw eigen leven blijven leiden: zo lang mogelijk thuis en zoveel mogelijk zelfstandig. Dat begrijpen wij bij MagentaZorg. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Wij gaan zelfs nog een stap verder. Soms is er meer zorg nodig dan bij u thuis kan worden geleverd. Dan maken wij een thuis voor u in een van onze locaties. En dan bedoelen wij een echt thuis: warm, veilig, persoonlijk en comfortabel.

MagentaZorg maakt het voor ouderen met een zorgvraag mogelijk een leven te leiden op een manier die zij als waardevol beschouwen. MagentaZorg levert hoogwaardige diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als u zorg en/of ondersteuning nodig heeft, wilt u uw eigen leven blijven leiden: zo lang mogelijk thuis en zoveel mogelijk zelfstandig. Dat begrijpen wij bij MagentaZorg. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Wij gaan zelfs nog een stap verder. Soms is er meer zorg nodig dan bij u thuis kan worden geleverd. Dan maken wij een thuis voor u in een van onze locaties. En dan bedoelen wij een echt thuis: warm, veilig, persoonlijk en comfortabel.

MagentaZorg maakt het voor ouderen met een zorgvraag mogelijk een leven te leiden op een manier die zij als waardevol beschouwen. MagentaZorg levert

Kaart