zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio
Informatie over Synalgie

Synalgie is pijn op een andere plek van het lichaam dan waar de oorzaak van de pijn zich bevindt. Synalgie wordt ook wel uitstralende pijn genoemd. Uitstralende pijn komt vaak voor bij rug-, bil-, nek- of liesklachten.

Triggerpoints
Triggerpoints kunnen uitstralende pijn veroorzaken. Ze veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen and carpaaltunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis, en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen, zoals duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints.

Gelukkig hebben triggerpoints een voorspelbaar uitstralingsgebied, is er veel onderzoek naar gedaan en is er ook veel aan te doen. Bijvoorbeeld Triggerpointmassage, Spray & Stretch, Dry Needling & Reflex mechanismen zijn er specifiek op gericht om triggerpoints effectief te behandelen met direct resultaat.

 
Synalgie behandeling
Synalgie behandeling op de kaart
Google leads