zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Diabetes Plus Punt >> Hooglanderveen
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio

APOTHEEK EUTERPE KRING-APOTHEEK

Euterpeplein 37/A
3816NP, AMERSFOORT
Telefoon: 033-4751001

ETOS APOTHEEK

Leusderweg 89/91
3818AA, AMERSFOORT
Telefoon: 033-4634091

KATTENBROEK KRING-APOTHEEK

De Herfstdraad 1
3823CS, AMERSFOORT
Telefoon: 033-4561100

LIENDERT APOTHEEK

Wiekslag 90
3815GS, AMERSFOORT
Telefoon: 033-4725777

VREUGDENHIL APOTHEEK

Kraailandhof 26
3828JM, HOOGLAND
Telefoon: 033-4801700


Diabetes Plus Punt informatie

Een 'Diabetes Plus punt' apotheek is een apotheek die extra kennis in huis heeft over diabetes en zelfcontrole. Een Diabetes Plus punt apotheek verleent extra services aan mensen met diabetes. Zo bieden zij het Startpakket Zelfcontrole, voor mensen die moeten beginnen met het controleren van hun bloedglucose. En zo zijn er de Meetcontroledagen, waarop u uw bloedglucosemeter op een juiste werking kunt laten nakijken. Bovendien is een Diabetes Plus punt apotheek op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de behandeling van diabetes en diabeteshulpmiddelen. Wat uw vraag ook is; een Diabetes Plus punt apotheek weet het antwoord of zet u op het juiste spoor. Kortom: een Diabetes Plus punt apotheek is merkbaar beter op het gebied van diabetes.

En dat is prettig, want u weet als geen ander dat diabetes een grote invloed kan hebben op uw leven. Extra hulp en ondersteuning komt vaak goed van pas.

Uw apotheek als vraagbaak
Als Diabetes Plus punt heeft uw apotheek extra geïnvesteerd in kennis en vaardigheden op het gebied van diabetes. Bij uw Diabetes Plus punt apotheek kunt u terecht voor al uw vragen die te maken hebben met uw diabetes. De gespecialiseerde medewerkers geven u direct antwoord of ze helpen u op weg naar het juiste antwoord. Heeft u moeite met de bediening van uw bloedglucosemeter of twijfelt u aan de juiste werking? Stap gerust met uw meter de apotheek binnen en vraag om uitleg.