2SUR5 Academy B.V. in Wateringen

2SUR5 Academy B.V. is gevestigd in Wateringen en is actief in de sector . Op deze pagina vindt u meer informatie over 2SUR5 Academy B.V. en de actuele contactgegevens.

2SUR5 Academy B.V.

Poeldijkseweg 31A

Wateringen

Over 2SUR5 Academy B.V.

Samen met jou werken wij voor jongeren. Jongeren staan bij ons centraal en krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen ons gehele aanbod, van recreatief tot educatief.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn? We komen graag met je in contact om ons aanbod op jouw gewenste resultaat af te stemmen. Weet je precies waarvoor je komt, bekijk dan ons aanbod binnen de verschillende diensten.

EDUCATIE
Wij werken graag samen met scholen om leerlingen en jongeren op een creatieve en enthousiaste manier op school te hebben. Door middel van ervaringsleren op basis van onze prettige en avontuurlijke methodiek gaan we het avontuur aan.

We laten jongeren en professionals in het onderwijs buiten actief met elkaar aan de slag gaan. Hierdoor worden ze echt uitgedaagd en ontstaat er vanzelf een dialoog, inzicht of ontdekking waarbij de gehele klas zich kan ontwikkelen. Leerling én docent, want die zijn altijd aan elkaar verbonden.

Ontdek ons avontuurlijke aanbod of neem contact op met Bram en stel samen een uniek programma op.

JEUGDHULP
2SUR5 Jeugdhulp bestaat uit een team van professionele coaches die met name weten te bouwen aan vertrouwen. De vertrouwensrelatie zorgt voor openheid en bereidbaarheid bij de jongeren om doelen te stellen aangaande de jongeren zijn toekomstperspectief. Binnen Jeugdhulp gebruiken we de Project Adventure-methode die staat voor ervaringsleren, kies je eigen uitdaging en de waardevolle afspraken. Daarbij gebruiken we actieve werkvormen en (buiten)sportactiviteiten.

Coaches zetten uitdagende actieve werkvormen en (buiten)sportactiviteiten in als middel. Door middel van reflectie hierop met de kinderen/ jongeren maken zij de koppeling naar de gestelde doelen. Coaches onderhouden contact met ouders/ verzorgers en het netwerk van de kinderen/ jongeren, en er vindt structureel evaluatie op de doelen met hen plaats o.b.v. verslaglegging.

TEAM TRAININGEN
‘De kracht van de eenvoud’ in combinatie met methodisch opgeleide adventure trainers en een breed scala aan werkvormen maakt dat 2SUR5 een verfrissing is binnen het gebruikelijke trainingsaanbod. Kom écht tot de kern, maak niet weer een nieuw managementmodel je zelf eigen, maar vindt jouw drijfveer en maak die kenbaar in het team!

Dit is de route en de aanpak die 2SUR5 hanteert om te komen tot teamprestatie en persoonlijke groei die voldoet aan de behoefte van ieder individu, het team en de organisatie!

Weet je niet zeker of het aanbod hieronder past bij jouw vraagstuk? We denken graag met je mee voor een gepast aanbod!

Locatie

Bekijk op Google Maps

2SUR5 Academy B.V.

Poeldijkseweg 31A,

Wateringen