zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fitnesscentum >> Coevorden >> Fit Sports

FIT SPORTS

Bedrijfsnaam

FIT SPORTS

Adres

Parallelweg 33
7741KA COEVORDEN

Telefoon

0524-516235

Website

Fit Sports is de grootste en modernste wellness-club in de regio. Het doel van Fit Sports is om ervoor te zorgen dat u in een aantrekkelijke, moderne en motiverende omgeving kunt werken aan uw fitheid en gezondheid. Dit alles op de modernste apparatuur en onder deskundige begeleiding van onze instructeurs.

Hiervoor heeft Fit Sports een brede keuze aan activiteiten om te werken aan al uw fysieke en mentale doelen. Zo heeft Wellness-centre Fit Sports de beschikking over: squashbanen, zonnebanken, kinderopvang, club workouts, fysiotherapie, power-plate, sauna en een supergezellige lounge-bar. Fit Sports is de grootste en modernste wellness-club in de regio. Het doel van Fit Sports is om ervoor te zorgen dat u in een aantrekkelijke, moderne en motiverende omgeving kunt werken aan uw fitheid en gezondheid. Dit alles op de modernste apparatuur en onder deskundige begeleiding van onze instructeurs.

Hiervoor heeft Fit Sports een brede keuze aan activiteiten om te werken aan al uw fysieke en mentale doelen. Zo heeft Wellness-centre Fit Sports de beschikking over: squashbanen, zonnebanken, kinderopvang, club workouts, fysiotherapie, power-plate, sauna en een supergezellige lounge-bar.

Kaart