zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Opticien >> Culemborg >> Merkx Brillen

MERKX BRILLEN

Bedrijfsnaam

MERKX BRILLEN

Adres

Varkensmarkt 15
4101CK CULEMBORG

Telefoon

0345-520000

Email

info@merkxbrillen.nl

Website

Merkx Brillen is een zeer klantvriendelijke, servicegerichte opticien en optometrist die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de dienstverlening. Al sinds jaar en dag een bekend fenomeen in Culemborg en Vianen.

Bij Merkx Brillen vindt u een uitgebreid assortiment brilmonturen. De keuze voor een nieuwe bril is niet eenvoudig. U maakt die keuze voor een langere tijd. Daarom is professionele begeleiding bij de keuze zo belangrijk. Niet alleen adviseren wij wat betreft de vorm en kleur, maar we houden ook rekening met de technische eisen. In onze collectie vindt u voor elk wat wils. Voordelig en absolute topklasse. U vindt merken van wereldfaam, maar ook unieke wat onbekendere monturen die wij zelf voor u selecteerden. Komt u vrijblijvend eens kijken en oordeel zelf. Merkx Brillen is een zeer klantvriendelijke, servicegerichte opticien en optometrist die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de dienstverlening. Al sinds jaar en dag een bekend fenomeen in Culemborg en Vianen.

Bij Merkx Brillen vindt u een uitgebreid assortiment brilmonturen. De keuze voor een nieuwe bril is niet eenvoudig. U maakt die keuze voor een langere tijd. Daarom is professionele begeleiding bij de keuze zo belangrijk. Niet alleen adviseren wij wat betreft de vorm en kleur, maar we houden ook rekening met de technische eisen. In onze collectie vindt u voor elk wat wils. Voordelig

Kaart