zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Venray >> Proteion Thuis Klantenservice

PROTEION THUIS KLANTENSERVICE

Bedrijfsnaam

PROTEION THUIS KLANTENSERVICE

Adres

Kennedyplein 18
5801VH VENRAY

Telefoon

088-8500000

Email

info@proteion.nl

Website

Proteion Thuis in Venray is uw persoonlijke serviceaanbieder op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Onze slogan tijd voor mensen, tijd voor wensen geeft precies weer waar wij voor staan: persoonlijke aandacht voor de clienten, bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

Proteion Thuis bestaat onder meer uit acht zorgcentra, het Behandelcentrum, expertisecentrum voor chronisch orgaanfalen CIRO, Proteion Thuiszorg, Proteion Schoon en Proteion Welzijn. Proteion is Grieks voor 'op de eerste rang'. Immers, onze clienten zitten op de eerste rang als het gaat om uitstekende zorg, op maat en met aandacht voor hun individuele behoeften. In Noord-Limburg en Wijkteam Proteion Thuiszorgland van Cuijk (Oostelijk Noord-Brabant) staan de medewerkers van Proteion Thuiszorg voor u klaar voor: - persoonlijke verzorging en verpleging - thuisbegeleiding - terminale thuiszorg In Midden-Limburg biedt Proteion Thuis thuiszorg aan via de zorgcentra. Hulp bij het huishouden wordt verzorgd door Proteion Schoon. Daarnaast kunt u gebruik maken van: - Onze telezorgdiensten zoals Zorg TV, waardoor u op een veilige manier zelfstandig kunt blijven wonen - Gratis gezondheidsconsultatie voor senioren - Gratis uitleen hulpmiddelen bij diverse uitleenpunten - Wondpoli in Horst en Venray voor complexe wonden - Thuisservice voor korting op diverse gemaksdiensten zoals de klusservice - Vrijwillige thuiszorg door De Zorgondersteuner Uw vaste contactpersoon houdt in de gaten welke zorg u precies nodig heeft. Indien nodig zorgt hij of zij voor afstemming met andere hulpverleners zoals uw huisarts. Dit wordt uiteraard weer teruggekoppeld naar u of uw mantelzorger. Op deze manier brengt Proteion Thuiszorg als het ware de oude, vertrouwde wijkzuster weer terug in de wijk. Proteion Thuis in Venray is uw persoonlijke serviceaanbieder op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Onze slogan tijd voor mensen, tijd voor wensen geeft precies weer waar wij voor staan: persoonlijke aandacht voor de clienten, bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

Proteion Thuis bestaat onder meer uit acht zorgcentra, het Behandelcentrum, expertisecentrum voor chronisch orgaanfalen CIRO, Proteion Thuiszorg, Proteion Schoon en Proteion Welzijn. Proteion is Grieks voor 'op de eerste rang'. Immers, onze clienten zitten op de eerste rang als het gaat om uitstekende zorg, op maat en met

Kaart