Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland in Leiden

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland is gevestigd in Leiden en is actief in de sector Jeugdzorg - Jeugdhulp. Op deze pagina vindt u meer informatie over Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland en de actuele contactgegevens.

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Over Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Specialiteiten

jeugdbescherming jeugdreclassering advies en meldpunt kindermishandeling specialistische jeugdzorg

Bureau Jeugdzorg (BJZ) is voor kinderen en jongeren en hun ouders of verzorgers die problemen hebben bij het opgroeien en opvoeden. Ook anderen, die beroepsmatig met jongeren omgaan, kunnen bij Bureau Jeugdzorg terecht voor informatie en advies. Samen met u bekijken zij hoe de problemen kunnen worden aangepakt en welke hulp daar eventueel bij nodig is. Binnen Bureau Jeugdzorg vindt u de afdeling Toegang, de Jeugdbescherming, Jeugdreclassering, het Jeugd Preventie Team (JPT) en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling.

Bureau Jeugdzorg is ook de toegang (indicatieorgaan) tot de specialistische jeugdzorg. Bezoek onze website voor : www.bjzzuid-holland.nl Bureau Jeugdzorg (BJZ) is voor kinderen en jongeren en hun ouders of verzorgers die problemen hebben bij het opgroeien en opvoeden. Ook anderen, die beroepsmatig met jongeren omgaan, kunnen bij Bureau Jeugdzorg terecht voor informatie en advies. Samen met u bekijken zij hoe de problemen kunnen worden aangepakt en welke hulp daar eventueel bij nodig is. Binnen Bureau Jeugdzorg vindt u de afdeling Toegang, de Jeugdbescherming, Jeugdreclassering, het Jeugd Preventie Team (JPT) en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling.

Bureau Jeugdzorg is ook de toegang (indicatieorgaan) tot de

Locatie

Bekijk op Google Maps

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Albinusdreef 5,

2333ZB Leiden

Zoek naar de beste jeugdhulpverleners in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven