breath of life in Maassluis

breath of life is gevestigd in Maassluis en is actief in de sector Alternatieve Geneeswijzen. Op deze pagina vindt u meer informatie over breath of life en de actuele contactgegevens.

breath of life

Roemer Visscherstraat 18

3141VR Maassluis

Over breath of life

Specialiteiten

Cranio-sacraaltherapie Polariteitstherapie Tibetaanse yoga Klankheling Bewustwording Welzijn

Breath of Life, de biodynamische cranio-sacraaltherapie praktijk van Terry Pratt, is gericht op bewustwording, ontspanning, en welzijn.

De naam 'Breath of Life' is ontleend aan William Garner Sutherland, osteopaat en grondlegger van de cranio-sacraaltherapie. Sutherland kwam onder andere tot het inzicht dat het lichaam een getijdencyclus kent, waarbij het vocht van het hersen-ruggenmerg alle lichaamscellen van levenskracht voorziet. Die levenskracht noemde hij 'breath of life', levensadem. Biodynamische cranio-sacraaltherapie bevordert innerlijke rust, meditatie en algemene gezondheid en geeft een gevoel van welzijn. Breath of Life, de biodynamische cranio-sacraaltherapie praktijk van Terry Pratt, is gericht op bewustwording, ontspanning, en welzijn.

De naam 'Breath of Life' is ontleend aan William Garner Sutherland, osteopaat en grondlegger van de cranio-sacraaltherapie. Sutherland kwam onder andere tot het inzicht dat het lichaam een getijdencyclus kent, waarbij het vocht van het hersen-ruggenmerg alle lichaamscellen van levenskracht voorziet. Die levenskracht noemde hij 'breath of life', levensadem. Biodynamische cranio-sacraaltherapie bevordert innerlijke rust, meditatie en algemene gezondheid en

Locatie

Bekijk op Google Maps

breath of life

Roemer Visscherstraat 18,

3141VR Maassluis

Zoek naar de beste therapeuten in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven