zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Bennekom >> Dental Zorg

DENTAL ZORG

Bedrijfsnaam

DENTAL ZORG

Adres

Bakkerstraat 24
6721WG BENNEKOM

Telefoon

0318-417110

Email

info@dental-zorg.nl

Website

Ik zit nu thuis en de verdoving begint uit te werken....maar ook komt de notie dat ik echt naar de tandarts ben geweest en dat ik echt een wortelkanaal heb gehad slaat in als een bom. Toen ik in de auto zat, kwamen de tranen van trots. Jarenlang heb ik me ervoor geschaamd dat ik als volwassen vrouw te bang was om naar de tandarts te gaan. Met als gevolg dat ik heel wat paracetamol heb moeten slikken, omdat ik verschrikkelijk pijn in de mond had. Vandaag heb ik me voor het eerst niet geschaamd voor mijn angst en voelde ik me wel heel erg bang maar niet angstig. Ik ben zo blij dat ik jullie heb gevonden op het net en nog blijer dat ik doorgezet heb. ( al hebben ze daar vanmorgen wel heel erg voor op in me in moeten praten). Dank jullie wel voor de manier waarop jullie met mij omgaan en mijn angst serieus nemen.

Heeft u ook angst voor de tandarts? Maak dan nu een afspraak bij Dental Bennekom/Dental-zorg. Wij helpen u graag op weg naar een gezond gebit en behandelen u zoveel mogelijk pijnvrij.

Naast de reguliere tandartsbehandelingen staat er ook een mondhygieniste voor u klaar voor een tip top in orde gebit! Loop niet langer met de pijn in uw mond rond, maar bezoek nu onze website en maak snel een afspraak: DentalBennekom/ Dental-Zorg Bakkerstraat 24 6721WG Bennekom Tel: 0318 - 417 110 fax: 0318 - 431 911 E-mail: info@dental-zorg.nl Ik zit nu thuis en de verdoving begint uit te werken....maar ook komt de notie dat ik echt naar de tandarts ben geweest en dat ik echt een wortelkanaal heb gehad slaat in als een bom. Toen ik in de auto zat, kwamen de tranen van trots. Jarenlang heb ik me ervoor geschaamd dat ik als volwassen vrouw te bang was om naar de tandarts te gaan. Met als gevolg dat ik heel wat paracetamol heb moeten slikken, omdat ik verschrikkelijk pijn in de mond had. Vandaag heb ik me voor het eerst niet geschaamd voor mijn angst en voelde ik me wel heel erg bang maar niet angstig. Ik ben zo blij dat ik jullie heb

Kaart