Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist in Voorhout

Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist is gevestigd in Voorhout en is actief in de sector Manuele Geneeskunde En Therapie. Op deze pagina vindt u meer informatie over Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist en de actuele contactgegevens.

Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist

Jacoba van Beierenweg 132/B

2215KX Voorhout

Over Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist

Specialiteiten

Manuele geneeskunde Injectie-therapie mbv.rontgen Epidurale injectie Transforaminale injectie Houdings-consult Artsen-praktijk

In deze artsenpraktijk worden klachten van het bewegingsapparaat onderzocht en behandeld. Wij maken naast medisch onderzoek ook gebruik van röntgenapparatuur om direct meer te weten en inzicht te krijgen over de aangedane structuur. Daarnaast worden uw klachten in onze praktijk door meerdere disciplines bekeken, onderzocht en aangepakt. Met al deze informatie uit het vraaggesprek en de onderzoek-gegevens wordt duidelijk wat er aan de hand is en kan de diagnose gesteld worden. Deze wordt in detail met de patient besproken. Soms is het nodig om het onderzoek uit te breiden met een MRI-scan. Samen met u worden daarna de mogelijke therapeutische oplossingen doorgenomen en de beste aanpak gekozen In deze artsenpraktijk worden klachten van het bewegingsapparaat onderzocht en behandeld. Wij maken naast medisch onderzoek ook gebruik van röntgenapparatuur om direct meer te weten en inzicht te krijgen over de aangedane structuur. Daarnaast worden uw klachten in onze praktijk door meerdere disciplines bekeken, onderzocht en aangepakt. Met al deze informatie uit het vraaggesprek en de onderzoek-gegevens wordt duidelijk wat er aan de hand is en kan de diagnose gesteld worden. Deze wordt in detail met de patient besproken. Soms is het nodig om het onderzoek uit te breiden met een MRI-scan.

Locatie

Bekijk op Google Maps

Manuele Geneeskundepraktijk W L Kist

Jacoba van Beierenweg 132/B,

2215KX Voorhout

Zoek naar de beste manueeltherapeuten in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven