zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Osteopaat >> Bennebroek >> Osteopathie Bennebroek Dekker

OSTEOPATHIE BENNEBROEK DEKKER

Bedrijfsnaam

OSTEOPATHIE BENNEBROEK DEKKER

Adres

Amaryllislaan 2
2121TG BENNEBROEK

Telefoon

023-5841174

Website

De praktijk is gevestigd in het voormalige politiebureau van Bennebroek aan de Amaryllislaan 2. In dit gebouw zijn tevens gevestigd een praktijk voor Integrale geneeswijzen (Moratherapie en acupunctuur) en een praktijk voor haptotherapie.

Robert Dekker, van Osteopathie Bennebroek Dekker heeft zijn studie gevolgd aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam en heeft zijn examen behaald in januari 2002. In september 2002 opende hij (toen nog in samenwerking) zijn praktijk: Osteopathie Bennebroek. In juli 2005 verdedigde hij zijn thesis voor de internationale jury van het NACO (Nederlands Academisch College voor Osteopathie) en behaalde hierdoor zijn Diploma in de Osteopathie (DO).

Na diverse bij- en nascholingscursussen te hebben doorlopen, is Robert Dekker gestart met de twee-jarige opleiding voor Osteopathie bij baby's en kinderen. Het behandelen van baby’s en kinderen vereist veel extra kennis en vaardigheden, waaraan bij deze opleiding, onder andere door verschillende stages, veel aandacht besteed wordt. Een goede samenwerking met kinderartsen en consultatiebureaus is hierbij vanzelfsprekend.

Robert Dekker ziet Osteopathie niet als een alternatieve geneeswijze maar als een additieve of complementaire geneeswijze. Met andere woorden een aanvulling op de klassiek medische geneeswijze. Samenwerking met de reguliere geneeskunde is een belangrijke pijler binnen deze praktijk voor Osteopathie. Bij klachten met een mogelijke onderliggende medische pathologie wordt na overleg met de patiënt, naar de eigen huisarts verwezen.

Voor het maken van een afspraak voor een eerste consult heeft u geen verwijzing van een arts nodig.

Kaart