zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandarts >> Venlo >> Mondzorg Molenbeecke Blerick

MONDZORG MOLENBEECKE BLERICK

Bedrijfsnaam

MONDZORG MOLENBEECKE BLERICK

Adres

Drie Decembersingel 38
5922BD VENLO

Telefoon

077-3875755

Website

Welkom bij Mondzorg Molenbeecke Blerick, de nieuwe naam voor Tandartsenpraktijk Driedecembersingel. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Indien de praktijk gesloten is kunt u contact opnemen met de plaatselijke collegae. Buiten de reguliere werktijden kunt u zich wenden tot de dienstdoende tandarts. Onze praktijk in Kwaliteitsregister Tandartsen geregistreerd!

Op 1 juli 2007 opende het Kwaliteitsregister Tandartsen haar deuren voor de patient. Patienten kunnen terecht op www.kwaliteitsregistertandartsen.nl voor een geregistreerde tandarts en over het register.

De tandartsen die staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen laten zien dat zij kwaliteit belangrijk vinden. Zij staan voor het op peil houden van kwalitatief goede tandheelkundige zorg. Op dit moment staat de teller op ruim 3000 ingeschreven tandartsen. Een duidelijk signaal dat de Nederlandse tandarts er klaar voor is zijn kwaliteit in het openbaar te onderstrepen!

Bij de eerste afspraak met een zorgverlener moet u zich kunnen legitimeren. Dat kan met een geldig paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument. Zo weet uw zorgverlener zeker dat u degene bent die hoort bij het BSN en de andere gegevens in zijn administratie. En mag hij uw BSN gebruiken bij het uitwisselen van uw gegevens.

Bij volgende afspraken kan uw zorgverlener opnieuw om uw legitimatie vragen. Neem daarom altijd een geldig identiteitsdocument mee. Voor kunt u kijk op www.infoBSNzorg.nl Spoedgevallendienst

Dienst Venlo Indien de praktijk gesloten is kunt u contact opnemen met de plaatselijke collegae. Buiten de reguliere werktijden kunt u zich wenden tot de dienstdoende tandarts. Houd u pen en papier bij hand voor het noteren van de gegevens. Welkom bij Mondzorg Molenbeecke Blerick, de nieuwe naam voor Tandartsenpraktijk Driedecembersingel. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Indien de praktijk gesloten is kunt u contact opnemen met de plaatselijke collegae. Buiten de reguliere werktijden kunt u zich wenden tot de dienstdoende tandarts. Onze praktijk in Kwaliteitsregister Tandartsen geregistreerd!

Op 1 juli 2007 opende het Kwaliteitsregister Tandartsen haar deuren voor de patient. Patienten kunnen terecht op www.kwaliteitsregistertandartsen.nl voor een geregistreerde tandarts en meer

Kaart