s Heeren Loo Orthopedie in Ermelo

s Heeren Loo Orthopedie is gevestigd in Ermelo en is actief in de sector . Op deze pagina vindt u meer informatie over s Heeren Loo Orthopedie en de actuele contactgegevens.

s Heeren Loo Orthopedie

Over s Heeren Loo Orthopedie

's Heeren Loo orthopedie is een gecertificeerd bedrijf (SEMH) voor de levering van orthopedische hulpmiddelen, therapeutische elastische kousen en orthopedisch schoeisel. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied.

Wij zijn gevestigd in Ermelo, maar hebben diverse locaties in de provincies Gelderland, Flevoland en Utrecht.

U kunt bij ons terecht voor het aanmeten van bijvoorbeeld orthopedische schoenen, hak/zool verhogingen, arm- of beenkousen, halskragen en braces voor ondersteuning bij verzwikkingen. Maar ook voor deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit. 's Heeren Loo Orthopedie werkt met goed opgeleide en ervaren professionals die een hoog niveau van dienstverlening nastreven.

U kunt bij ons terecht via een verwijzing van de arts of specialist. Wij hebben overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen op één van onze locaties of bellen voor meer informatie. Bij medische indicatie kunnen wij u ook thuis bezoeken.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van 's Heeren Loo Orthopedie via:
088-0372030 of via orthopedie@sheerenloo.nl.

Locatie

Bekijk op Google Maps

s Heeren Loo Orthopedie

Nieuwekamp 1-5,

3853 HP Ermelo