zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Echtscheidingsmediation >> Tilburg >> Marcucci & Warnink Advocaten Familierecht en Mediation

MARCUCCI & WARNINK ADVOCATEN FAMILIERECHT EN MEDIATION

Bedrijfsnaam

MARCUCCI & WARNINK ADVOCATEN FAMILIERECHT EN MEDIATION

Adres

Hart van Brabantlaan 103
5038LA TILBURG

Telefoon

013-4645100

Website

Twee mensen die eerder hand in hand liepen, staan nu tegenover elkaar. Echtscheiding is de enige oplossing. De vraag is: gaan zij een lange en moeizame procedure tegemoet, waarbij strijd en verdriet centraal staan? Of kiezen zij voor overleg, zodat beiden snel en op een goede manier verder kunnen met hun leven? Bij scheiding, zorg voor de kinderen (ouderschapsplan), afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en alimentatie gaat het vaak om persoonlijke en zakelijke belangen. Dit vraagt om een creatieve en vooruitstrevende blik, en vooral ook om inlevend vermogen.

Bij Marcucci & Warnink Advocaten Familierecht en Mediation kunt u er samen uitkomen. Overleg is beter dan strijd. Mocht overleg geen oplossing bieden, dan hebben de advocaten alle kennis in huis om u in een procedure te ondersteunen. Marcucci & Warnink Advocaten Familierecht en Mediation bestaat uit drie ervaren advocaten en mediators: mr. drs. Patrizia Marcucci, mr. Mynke Warnink en mr. Chantal Dekkers. Wat maakt hun aanpak anders? Zij zijn duidelijk over uw juridische mogelijkheden. Het is (in overleg) mogelijk om 's avonds of in het weekend af te spreken. Mediation binnen een afgesproken tijdsbestek of in teamverband: zij verzorgen het graag voor u. Marcucci & Warnink Advocaten Familierecht en Mediation

Hart van Brabantlaan 103 5038 LA Tilburg Postbus 772 5003 DB Tilburg Telefoonnummer 013-4645100 Faxnummer 013-4645105 E-mail adres info@mwfamilierecht.nl www.mwfamilierecht.nl Twee mensen die eerder hand in hand liepen, staan nu tegenover elkaar. Echtscheiding is de enige oplossing. De vraag is: gaan zij een lange en moeizame procedure tegemoet, waarbij strijd en verdriet centraal staan? Of kiezen zij voor overleg, zodat beiden snel en op een goede manier verder kunnen met hun leven? Bij scheiding, zorg voor de kinderen (ouderschapsplan), afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en alimentatie gaat het vaak om persoonlijke en zakelijke belangen. Dit vraagt om een creatieve en vooruitstrevende blik, en vooral ook om inlevend vermogen.

Bij Marcucci & Warnink

Kaart