zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Huidtherapie >> Lelystad >> Streutker Huid en Oedeemtherapie

STREUTKER HUID EN OEDEEMTHERAPIE

Bedrijfsnaam

STREUTKER HUID EN OEDEEMTHERAPIE

Adres

Stationsplein 186
8232VT LELYSTAD

Telefoon

0320-214815

Website

Streutker Huid- en Oedeemtherapie is een breed opgezette moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidproblemen behandeld worden. De praktijk is in 2001 opgezet door huidtherapeut Eva Steutker en heeft inmiddels vestigingen in Lelystad, Almere (Flevoziekenhuis), t Loo Oldebroek en Amsterdam (OLVG).

De huidtherapeuten die bij Streutker Huid- en Oedeemtherapie werken zijn allen vakbekwaam, professioneel en ervaren. Iedere patient wordt op een persoonlijke manier benaderd en geenformeerd. De huidtherapeuten in de praktijk zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. We blijven ons continu ontwikkelen en zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van huidtherapie. Streutker Huid- en Oedeemtherapie is een breed opgezette moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidproblemen behandeld worden. De praktijk is in 2001 opgezet door huidtherapeut Eva Steutker en heeft inmiddels vestigingen in Lelystad, Almere (Flevoziekenhuis), t Loo Oldebroek en Amsterdam (OLVG).

De huidtherapeuten die bij Streutker Huid- en Oedeemtherapie werken zijn allen vakbekwaam, professioneel en ervaren. Iedere patient wordt op een persoonlijke manier benaderd en geenformeerd. De huidtherapeuten in de praktijk zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het

Kaart