zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Echtscheidingsmediation >> Tynaarlo >> Scheidingsexpert

SCHEIDINGSEXPERT

Bedrijfsnaam

SCHEIDINGSEXPERT

Adres

De Tip 1
9482VG TYNAARLO

Telefoon

088-8312312

Email

info@scheidingsexpert.nl

Website

Scheidingsexpert Nederland biedt een totaalpakket voor advies en uitvoering van de scheiding, inclusief convenant en Rechtbank, opvragen en evt afkopen van polissen, begeleiden nieuwe woonsituatie, controleren concepten notaris, verzorgen pensioenverevening, complexe aangifte inkomstenbelasting over het jaar van echtscheiding. Onze aanpak is gericht op het 'in onderling overleg' uit elkaar gaan. Door ons unieke rekenmodel geven wij u direct inzicht in uw situatie.

Als u met uw partner de praktische kant van de scheiding goed kunt regelen, dan zult u spoedig ook emotioneel weer sterk op uw benen staan. Zeker in het geval er kinderen zijn is het in redelijkheid maken van onderlinge afspraken en het regelen van de financiele en juridische aspecten van groot belang. Natuurlijk kan het zo zijn dat u elkaar als partner niet meer zo aardig vindt, maar elkaar blijven respecteren als vader en moeder voor uw kind(eren) is van groot belang voor de toekomst van zowel de kinderen als uzelf. Wij bieden voor u als samenwoners, geregistreerd partners en gehuwden een totaaloplossing voor het afhandelen van uw scheiding op: - financieel - fiscaal - juridisch - administratief gebied En dat is uniek. Daarom zijn onze Experts op alle vakgebieden, op hoog niveau opgeleid en hebben ruime ervaring in deze dienstverlening. Daarnaast begeleiden wij de door u gewenste uitvoering. Wij bewaken de voortgang en verzorgen de relevante praktische zaken (inclusief de fiscale aangiftes). Scheidingsexpert Nederland biedt een totaalpakket voor advies en uitvoering van de scheiding, inclusief convenant en Rechtbank, opvragen en evt afkopen van polissen, begeleiden nieuwe woonsituatie, controleren concepten notaris, verzorgen pensioenverevening, complexe aangifte inkomstenbelasting over het jaar van echtscheiding. Onze aanpak is gericht op het 'in onderling overleg' uit elkaar gaan. Door ons unieke rekenmodel geven wij u direct inzicht in uw situatie.

Als u met uw partner de praktische kant van de scheiding goed kunt regelen, dan zult u spoedig ook emotioneel weer sterk op uw

Kaart