GGzE in Eindhoven

GGzE is gevestigd in Eindhoven en is actief in de sector Geestelijke Gezondheidszorg. Op deze pagina vindt u meer informatie over GGzE en de actuele contactgegevens.

GGzE

Over GGzE

Specialiteiten

Autisme Borderline Kinderpsychiatrie Jeugdpsychiatrie Volwassenenpsychiatrie Ouderenpsychiatrie Psychotrauma Psychotische stoornissen Woonbegeleiding angst- en stemmingsstoornissen

Bijna 700.000 mensen in Nederland hebben last van een psychische of psychiatrische aandoening. Het is dus niet raar als dit jezelf of iemand in je omgeving overkomt. Mensen met psychiatrische problemen hebben professionele hulp nodig. GGzE biedt die hulp aan mensen met complexe, meervoudige en langdurende psychiatrische of psychosociale problemen. Maar we helpen niet alleen bij het onder controle krijgen van de aandoening. We kijken ook naar de mens erachter. Onze kracht is om samen met de client, en eventueel andere organisaties, de problemen aan te pakken die ontstaan door de aandoening.

GGzE laat je zo goed mogelijk deelnemen aan de samenleving! Bijna 700.000 mensen in Nederland hebben last van een psychische of psychiatrische aandoening. Het is dus niet raar als dit jezelf of iemand in je omgeving overkomt. Mensen met psychiatrische problemen hebben professionele hulp nodig. GGzE biedt die hulp aan mensen met complexe, meervoudige en langdurende psychiatrische of psychosociale problemen. Maar we helpen niet alleen bij het onder controle krijgen van de aandoening. We kijken ook naar de mens erachter. Onze kracht is om samen met de client, en eventueel andere organisaties, de problemen aan te pakken die ontstaan door de aandoening.

Zoek naar de beste psychologen in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven