zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Hulpverleningsorganisatie >> Gennep >> SYNTHESE

SYNTHESE

Bedrijfsnaam

SYNTHESE

Adres

Spoorstraat 155/A
6591GT GENNEP

Telefoon

0485-512934

Website

Synthese bevordert dat iedereen aan de samenleving kan meedoen en meebouwen. Synthese geeft informatie, advies en hulp aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, op welk gebied dan ook. Bijvoorbeeld bij de opvoeding van uw kinderen, bij een verwaarloosde administratie of bij uw taak als mantelzorger. Ons doel is om iedereen aan de samenleving te laten meedoen en meebouwen, jong en oud. Je kan Synthese bellen of tijdens openingstijden binnenlopen.

Naast 85 professionals werkt Synthese samen met een grote groep, goed geschoolde vrijwilligers. Het team van Synthese is bekwaam in de uitvoering en begeleiding van:

maatschappelijk werk jeugd- en jongerenwerk ouderenwerk opbouwwerk

Synthese verleent diensten op sociaal en psychosociaal gebied in Noord-Limburg. We helpen mensen bij het zelf vorm en richting geven aan hun dagelijks leven. Dit doen wij zonder voorwaarden vooraf en met respect voor iedereen. Synthese bevordert dat iedereen aan de samenleving kan meedoen en meebouwen. Synthese geeft informatie, advies en hulp aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, op welk gebied dan ook. Bijvoorbeeld bij de opvoeding van uw kinderen, bij een verwaarloosde administratie of bij uw taak als mantelzorger. Ons doel is om iedereen aan de samenleving te laten meedoen en meebouwen, jong en oud. Je kan Synthese bellen of tijdens openingstijden binnenlopen.

Naast 85 professionals werkt Synthese samen met een grote groep, goed geschoolde vrijwilligers. Het team van Synthese is bekwaam in de

Kaart