zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Dietist >> Amsterdam >> Fegel Dietistenpraktijk GEa

FEGEL DIETISTENPRAKTIJK GEA

Bedrijfsnaam

FEGEL DIETISTENPRAKTIJK GEA

Adres

1e C Huygensstr 39
1054BR AMSTERDAM

Telefoon

020-6126985

Email

gea@dietistenpraktijk.nl

Website

Naast individuele consulten geef ik cursussen 'Zwem U Slanker' voor dikke mensen met aquajogging of aquafitness in samenwerking met een fysiotherapeut.

Consulten worden onderverdeeld in 1e Consult en vervolgconsulten. Het 1e Consult duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit: verzamelen persoonlijke gegevens, inventarisatie van alle klachten, inventarisatie medische gegevens, laboratorium-uitslagen, doel van het bezoek, welke motivatie u heeft, wat u van mij verwacht, wat risicofactoren zijn, wanneer u wil starten, wat u gewend bent te eten, wat u in het weekend eet, enz., wat u denkt dat er moet veranderen om uw doel te bereiken, wat ik denk dat er beter kan veranderen en waarom, uitleg van werking van maagdarmkanaal en voeding in het lichaam, uitleg met betrekking tot. uw ziektegeschiedenis/-oorzaak en het werkingsgebied van voeding in uw lichaam, uitleg van wat voor u benodigde voeding is en waarom, samen opstellen van het dieet-/voedingsadvies. Eventuele advisering van benodigde vitamines, mineralen of fythotherapeutica. Eventuele huidplooimeting op verzoek. Bovenvermelde werkwijze heet: dieetcounseling, dit is de methode waarmee ik werk. Vervolgconsulten zijn gericht op evaluatie en begeleiding van het opgestelde dieet-/voedingsadvies, bespreken en opsporen van voorkomende problemen, aanpassing van het dieet/-voedingsadvies aan uw situatie. Naast individuele consulten geef ik cursussen 'Zwem U Slanker' voor dikke mensen met aquajogging of aquafitness in samenwerking met een fysiotherapeut.

Consulten worden onderverdeeld in 1e Consult en vervolgconsulten. Het 1e Consult duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit: verzamelen persoonlijke gegevens, inventarisatie van alle klachten, inventarisatie medische gegevens, laboratorium-uitslagen, doel van het bezoek, welke motivatie u heeft, wat u van mij verwacht, wat risicofactoren zijn, wanneer u wil starten, wat u gewend bent te eten, wat u in het weekend eet, enz., wat u denkt dat

Kaart