zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fitnesscentum >> Heumen >> Sportpiazza

SPORTPIAZZA

Bedrijfsnaam

SPORTPIAZZA

Adres

Bolder 6
6582BZ HEUMEN

Telefoon

024-3580202

Website

Met trots presenteren wij Sportpiazza, een vriendelijk sportcentrum voor jong en oud, een verzamelplaats voor iedereen die aan lichaam en geest wil werken. Sportpiazza is een sport en fitnessaccommodatie en beschikt over diverse behandelruimtes voor fysiotherapie, massage en voedingsadvies, 2 infrarood saunacabines en diverse zonnebanken.

Sportpiazza organiseert regelmatig leuke evenementen.

Zo hebben we al een keer een Franse avond gehad, met hapjes en drankjes in de Franse sfeer en natuurlijk Franse muziek. Er was een mountainbiketocht om het geleerde op de spinfiets in de praktijk te brengen. We hebben ook leuke acties gehad waar een mountainbike, weekendje Parijs weggegeven werd. Wij proberen u het zo leuk mogelijk te maken. Bedrijfsarragementen Sportpiazza maakt sportieve arragementen voor bedrijven op maat. Een vergadering in onze vergaderruimte gekoppeld met een sportieve activiteit is een optie. Tevens is een hapje en een drankje mogelijk, ook een buffet kan. Met trots presenteren wij Sportpiazza, een vriendelijk sportcentrum voor jong en oud, een verzamelplaats voor iedereen die aan lichaam en geest wil werken. Sportpiazza is een sport en fitnessaccommodatie en beschikt over diverse behandelruimtes voor fysiotherapie, massage en voedingsadvies, 2 infrarood saunacabines en diverse zonnebanken.

Sportpiazza organiseert regelmatig leuke evenementen.

Zo hebben we al een keer een Franse avond gehad, met hapjes en drankjes in de Franse sfeer en natuurlijk Franse muziek. Er was een mountainbiketocht om het geleerde op de spinfiets in de praktijk

Kaart