Velserstraat Fysiotherapeuten in Haarlem

Velserstraat Fysiotherapeuten is gevestigd in Haarlem en is actief in de sector Manuele geneeskunde en therapie. Op deze pagina vindt u meer informatie over Velserstraat Fysiotherapeuten en de actuele contactgegevens.

Velserstraat Fysiotherapeuten

Velserstraat 4

2023EC Haarlem

Over Velserstraat Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten Velserstraat: gekoppeld aan de benodigde kennis en voorzieningen biedt deze samenwerking van therapeuten uitstekende mogelijkheden voor het verbeteren of onderhouden van uw fysieke welzijn.

We zijn een groepspraktijk van drie fysiotherapeuten, al dertig jaar gevestigd aan de Velserstraat. In deze jaren hebben we ons breed ontwikkeld. De benodigde kennis en voorzieningen staan borg voor goede zorg, waarbij de klachten altijd worden bekeken in een breder perspectief. Geen enkele klacht staat op zichzelf en behalve de klacht zelf staat zeker ook centraal de wijze waarop men met het probleem omgaat. Fysiotherapeuten Velserstraat: gekoppeld aan de benodigde kennis en voorzieningen biedt deze samenwerking van therapeuten uitstekende mogelijkheden voor het verbeteren of onderhouden van uw fysieke welzijn.

We zijn een groepspraktijk van drie fysiotherapeuten, al dertig jaar gevestigd aan de Velserstraat. In deze jaren hebben we ons breed ontwikkeld. De benodigde kennis en voorzieningen staan borg voor goede zorg, waarbij de klachten altijd worden bekeken in een breder perspectief. Geen enkele klacht staat op zichzelf en behalve de klacht zelf staat zeker ook centraal de wijze waarop men met

Locatie

Bekijk op Google Maps

Velserstraat Fysiotherapeuten

Velserstraat 4,

2023EC Haarlem

Zoek naar de beste manueeltherapeuten in uw omgeving

Soortgelijke bedrijven