zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Utrecht >> Jongerius Steenhouwerij

JONGERIUS STEENHOUWERIJ

Bedrijfsnaam

JONGERIUS STEENHOUWERIJ

Adres

Schaverijstraat 59
3534AS UTRECHT

Telefoon

030-7118070

Email

info@steenhouwerij.nl

Website

Steenhouwerij Jongerius is gespecialiseerd in het vervaardigen van grafmonumenten en aanrechtbladen. In onze showroom kunt u vele natuursteensoorten en verschillende voorbeelden van grafwerken en aanrechtbladen zien. In onze werkplaats kunnen wij voorzien in maatwerk.

Grafmonumenten/Grafstenen. Als er afscheid genomen moet worden van een familielid of vriend, blijven de herinneringen over. Er kan een moment komen, waarop moet worden beslist over een grafsteen. In onze showroom, showtuin en werkplaats, kunt u zich in alle rust orienteren voor een passend gedenkteken. Samen met u proberen wij een passend en waardig monument te ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een eenvoudig of ambachtelijk monument. Steenhouwerij Jongerius is gespecialiseerd in het vervaardigen van grafmonumenten en aanrechtbladen. In onze showroom kunt u vele natuursteensoorten en verschillende voorbeelden van grafwerken en aanrechtbladen zien. In onze werkplaats kunnen wij voorzien in maatwerk.

Grafmonumenten/Grafstenen. Als er afscheid genomen moet worden van een familielid of vriend, blijven de herinneringen over. Er kan een moment komen, waarop moet worden beslist over een grafsteen. In onze showroom, showtuin en werkplaats, kunt u zich in alle rust orienteren voor een passend gedenkteken. Samen met u proberen

Kaart