zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Haptotherapie >> Groningen >> Beens Fysiotherapie

BEENS FYSIOTHERAPIE

Bedrijfsnaam

BEENS FYSIOTHERAPIE

Adres

Friesestraatweg 53
9718NC GRONINGEN

Telefoon

050-3188655

Website

Deze fysiotherapiepraktijk opende eind 1996 haar deuren in het pand aan de Friesestraatweg 53 te Groningen.

Naast gewone fysiotherapie is er in deze praktijk ook specialisatie aanwezig.

De praktijk is niet rolstoel toegankelijk. * Onze praktijk ligt in een betaald parkeren gebied. * Bij de praktijk, op de 'stoep' zijn twee parkeerplaatsen voor bezoekers van de praktijk. * Als daar geen plek meer is, moet u de auto aan de straat parkeren en dus betalen. * De parkeerautomaten staan aan de Friesestraatweg richting het Hoendiep. Fysiotherapie Klachten, waarmee patienten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend:

- pijn - krachtsvermindering - ademhalingsproblemen - zwelling en beperkingen in het bewegen. - De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval. Andere vormen van fysiotherapie: Haptonomische fysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie Deze fysiotherapiepraktijk opende eind 1996 haar deuren in het pand aan de Friesestraatweg 53 te Groningen.

Naast gewone fysiotherapie is er in deze praktijk ook specialisatie aanwezig.

De praktijk is niet rolstoel toegankelijk. * Onze praktijk ligt in een betaald parkeren gebied. * Bij de praktijk, op de 'stoep' zijn twee parkeerplaatsen voor bezoekers van de praktijk. * Als daar geen plek meer is, moet u de auto aan de straat parkeren en dus betalen. * De parkeerautomaten staan aan de Friesestraatweg richting het Hoendiep. Fysiotherapie Klachten, waarmee patienten bij de

Kaart